Rondreis Egypte

Rondreis Egypte

Een rondreis door Egypte, het land van de tempels en het zand, is iets wat onvergetelijk is. Doormiddel van een bus, of kameel, word je door het land heen gereden. Zodoende zie je de tempels, woestijnen en de gebouwen van het land Egypte. Het mooie aan een rondreis is dat je niet zelf alles hoeft te ontdekken. Je word begeleid door iemand van de plaatselijke bevolking die je alles kan vertelen over Egypte.

Aanbod van rondreizen in Egypte

In Egypte vind je een groot aanbod aan rondreizen. Dit komt mede doordat Egypte als land heel veel te bieden heeft. De prachtige tempels, gebouwen en zandvlaktes maakt Egypte met uitstek een land voor rondreizen. Daarnaast zijn er aanbieders van rondreizen die het mogelijk maken om naast Egypte nog een rondreis in een ander land te maken. Zo kun je bij Shoestring eerst een rondreis door Egypte mee maken om daarna een rondreis door Jordanië mee te maken. Zo kom je niet in één land, maar meteen in twee landen. Maar ook Koningaap maakt het mogelijk om naast Egypte nog een land uit te kiezen waar je een rondreis doorheen kunt maken. En onthoud, bij een rondreis word alles voor je geregeld en je leert tegelijkertijd heel Egypte kennen.

Advertenties van onze partners

Ligging Egypte

Egypte is gelegen in het noordoosten van Afrika. Egypte heeft een oppervlakte van ruim 1.000.000 km². Er wonen dan ook ruim 72.000.000 inwoners. Egypte ligt aan de landen Israel, Libië en Soedan. Het land ligt op de grens tussen Afrika en Azië. De hoofdstad van het land is Cairo. In Egypte zelf vind je vooral veel zand, daarom kun je qua klimaat ook spreken over een woestijn klimaat. Tempraturen tussen de 30 en 40 graden zijn niet raar in Egypte. Een aanbieder die jou alles kan vertellen over Egypte is natuurlijk Egypte.nl. De aanbieder voor alle reizen die richting Egypte gaan.

Zekerheid over uw rondreis in Egypte

Voor veel mensen is het belangrijk dat je met zekerheid richting Egypte kunt gaan. Zo’n rondreis is prachtig om mee te maken, maar dan wil je dat je ook in je achterhoofd geen onzekerheid hebben. Bij Kras kun je met een gerust gevoel op rondreis gaan. Zo is Kras aangesloten bij ANVR, SGR en Stichting Calamiteitenfonds.

Kindvriendelijke rondreizen in Egypte

Voor veel kinderen is een normale rondreis toch wel zwaar. Het is soms dat je uren achter elkaar aan het lopen bent en dat zijn veel kinderen niet gewend. Dit betekent niet dat je geen kinderen mee kunt nemen. De organisatoren in Egypte proberen de rondreizen zo kindervriendelijk te maken en daarnaast zijn de rondreizen ook heel erg leerzaam. Ook zijn er speciale aangepast rondreizen voor als de kinderen mee gaan. Zo kun je bij RiksjaKids speciale rondreizen boeken naar Egypte, voor kinderen. RiksjaKids organiseert onder de rondreis door leuke activiteiten voor de kinderen. Daarnaast is er tussen de activiteiten wat meer rust voor de kinderen ingepland.

Offerte rondreis Egypte? Klik hier