Cruise Egypte

Cruise Egypte

Heel simpel gezegd is een cruise een vakantie op een boot. Uiteraard stelt het wel wat meer voor dan dat. Je gaat namelijk in de meeste gevallen via een vliegtuig eerst naar Egypte zelf. Vanaf het vliegveld word je opgehaald en pas dan begint de cruise. Tijdens de cruise kun je op de boot genieten van het lekkere weer. Daarnaast kom je dagelijks bij verschillende delen van Egypte waar je een bezoekje kunt brengen.

Voor iedereen een cruise naar Egypte

Vroeger werd al snel gedacht dat een cruise alleen voor de wat rijke mensen beschikbaar was, inmiddels kun je al voor een leuk bedrag een cruise maken door Egypte. Er zijn ook genoeg aanbieders voor cruises naar en door Egypte. Zodoende heb je genoeg keuze voor een prachtige reis. AANBOD VAN CRUISES NAAR EGYPTE Vergeleken met een ‘echte’ vakanties is het aanbod aan cruises nog redelijk klein. Maar vergeleken met vroeger kun je spreken over een groot aanbod aan cruises. Daarnaast is Egypte een prachtig land, met zeer mooie plaatsen om te bezoeken, dit bevordert zeker het aanbod. Bij Egypte.nl heb je bijvoorbeeld een ruim aanbod aan cruises. Zo biedt Egypte.nl verschillende cruises door Egypte aan. Je hebt cruises waar je alleen op de boot overnacht, maar ook cruises waar je een paar dagen op de boot blijft en een paar dagen in een hotel overnacht. Zo heeft Egypte.nl een aanbod voor verschillende keuzes.

Advertenties van onze partners

Route cruises in Egypte

In Egypte lopen verschillende routes waar cruiseschepen doorheen varen. Ook zijn er verschillende gebieden waar een boot ten land gaat. In Egypte is een cruise door de Nijl het meeste gebruikt. Bij Peter Langhout vind je een klein aanbod aan cruises die door de Nijl lopen, daarnaast kom je verschillende keren ten land om van Egypte te genieten. Maar niet alleen de Nijl is een route waar gevaren wordt. Ook de Rode Zee is een druk bezocht gebied. Lijkt het jou beter om in de buurt van de Rode Zee te varen dan kun je terecht bij Kras. Door de Rode Zee gaan namelijk niet alleen cruises door Egypte. Je kunt via de Rode Zee ook rechtstreeks door varen naar Frankrijk of Griekenland.

Zekerheid over uw cruise in Egypte

In de meeste gevallen duurt een cruise 8 tot 13 dagen. Je wilt dan natuurlijk wel dat alles goed geregeld is. Aanbieders van cruises sluiten zich daarom aan bij verschillende organisaties om een stukje zekerheid te bieden aan hun klanten. Zo heeft de specialist van vakanties naar Egypte, Egypte.nl, zich aan aangesloten bij IATA, ANVR, SGR, Stichting Calamiteitenfonds.

Kindvriendelijke cruises in Egypte

Bij een cruise kun je van tevoren aangeven als er kinderen mee gaan of juist niet. Heb je ervoor gekozen om kinderen mee te menen zul je ook duidelijk merken dat ook voor de kinderen alles netjes geregeld is. Naast de slaapplekken en het eten en drinken zijn er voor kinderen ook vaak erg leuke dingen te doen aan boord. Zo worden er verschillede middagen georganiseerd, maar ook veel boten hebben aan boord een zwembad waar je in kunt zwemmen. Daarnaast kom je bijna dagelijks bij gebieden in Egypte waar je van alles kunt doen. Bij Peter Langhout kom je dagelijks in andere gebieden in Egypte, dit is voor veel kinderen een hele belevenis om mee te maken.

Offerte cruise Egypte? Klik hier